Voisi lisätä joskus tulevaan CV:n, että olen erittäin hyvä projektien aloittaja (mutta huono lopettaja). Olen myös erittäin pätevä työnjohdollisissa tehtävissä :) Mies kehuu/haukkuu minua myös IT-nörtiksi. Taitaa olla vain kateellinen, kun nainenkin voi hallita tietokoneen käytön.

162127.jpg
262132.jpg

3 62137.jpg
Palmusunnuntain kunniaksi projektityöntekijä esittelee keskeneräiset projektit. Tässä niistä ensimmäinen esittelyssä, olkaapa hyvät!

1 Käväisin eilen iltakylässä Kallen kanssa meikäläisillä ja huomasin siellä uusimman Suuri Käsityölehden.   Sieltähän löytyi ohje dominoneulontaan ja pakko oli ottaa lehti lainaan. Heti kun olin saanut Kallen unten maille klo22, niin alkoi armoton lankojen kilkutus :). Arkistoista löytyi iänikuista Tennesseetä ja suunnitelmissa olisi tehdä dominopatalapuista kyhätty kesäkassi kummitytön kolmivuotislahjaksi. Aikaa synttäreihin on vajaa kuukausi, joten saas kattoo tuleeko valmista minkä vuoden synttäreiksi.   

2 Alunalkaen ryijyprojekti oli talomme IT-helvetissä, mistä siirsin sen sivistykseen eli keittiön puuhellan päälle. Anteeksi tuo ruma nimitys isännän harrastuksesta, mutta se huone on vihoviimeinen siivottava kaikenmaailman värkkien ja piuhojen tähden. Puolitoista kuukautta sitten osallistuin Käsityökeskuksen ryijykurssille ja sitä kautta tilasin Vuorelman Kaarto-ryijypaketin, koko 80x80cm. Nukkarivejä valmiissa työssä on 73, joista nyt valmiina kokonaiset kuusi. Yhden nukkarivin tekoon ei menisi kuin tunti, mutta Kalle kun ei tuppaa viihtymään jumppamatollaan, niin teko on hiukan hankalaa. Kunhan ryijy on valmis, annan sen Kallelle. Olenhan itsekin saanut syntymälahjaksi äitini tekemän ryijyn. Perinteitä pitää kunnioittaa. Toivon saavani ryijyn edes puoleen väliin ennen kesäkauden alkua, jolloin alkaa mattopuiden paukuttelu autotallissa.

3 Joka huoneessa pitää olla oma projektinsa ja niinpä makuuhuoneesta löytyy paperikassillinen epämääräisiä villalankakeriä. Niistä on syntymässä Vaaka-tilkkuja, joista kaksi on jo valmiina ja kolmas hyvässä alussa. Mahdankohan koskaan tilkkuja lähettää mihinkään. Taidan tehdä niistä patalappuja leivinhuoneeseen. Tilkkujen neulota on oivaa homma hämärän hyssyssä, kun koitan Kallea nukutttaa.